lördag 22 oktober 2011

Vi har en terrorist i huset!!

Sigge är en terrorist!
Ja sanna mina ord! En riktig fullblodsterrorist.
Bara som ett exempel...:
Lördagmorgon och det är sovmorgon, i och för sig är de flesta morgnar sovmorgnar för oss katter, men denna morgon för alla i huset. Och vad gör Sigge? Jo han börjar köra sin tokrejs strax efter 5 på morgonen. Hans tokrejs innehåller allt, från att springa upp och ned för trappen, hoppa i mattes säng, sätta klorna i matte eller vad som helst som "är i vägen", bita och slita matte i håret, bita och slita i min päls.... Ja listan kan göras oändlig.
Nä man blir inte på gott humör efter en sådan brysk uppväckning. Dagen blir liksom fel från början. Till slut får jag ta min tillflykt till köksfönstret, där får jag oftast vara i fred. Pusta ut och ta en tupplur.


Försöker gömma mig för terroristen

Kan man få vila nu??
Snart har jag haft 1000 besökare på min blogg :-)
Det måste ju firas. Den som blir nr 1000 får skriva en kommentar så kommer jag med hjälp av matte att skicka en överraskning till den lycklige tusende besökaren. Mjau va spinnande det kommer att bli!!

5 kommentarer:

 1. DU måste lära han lite katt fasoner så han vet att sådär gör man inte! Nospuffar;Kidi

  SvaraRadera
 2. Det är inte lätt med de små liven, kan bli lite mycket ibland! Men det är ju kul med sällskap också och så är de trevliga när det sover! Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Det är inte lätt med "småsyskon". Du får lära honom att så gör man inte på lördagar och söndagar. Du får visa hur han ska väcka alla gulligt.

  =^.^=

  Nosbuffar

  SvaraRadera
 4. He , he sånna rejs brukar jag oxå ha speciellt då matte o husse vill ha sovmorgon :)
  Grattis till den snart 1000:e besökaren !!!

  SvaraRadera
 5. Ibland måste man fly lite för att få vara ifred. Kurr och burr.

  SvaraRadera