söndag 16 oktober 2011

Bad-dag.... eller "Skrattar bäst som skrattar sist"

Dagen började ganska bra. Matte gick upp i ottan för att ta hand om gnäggisarna så jag och Sigge fick en lat och skön sovmorgon. Och vi trodde dagen skulle fortsätta så. Vad har hänt med söndag är vilodag?? Är det omodernt eller?? Jag bara frågar...

När matte kom hem igen får hon för sig att Sigge ska bada. Haha! Rätt åt den slyngeln. Han blev liten och emlig och var inte alls så stöddig när han var våt. Ja han såg riktigt bedrövlig ut. I duschen sa han ingenting. Sen fick han träffa blåsmojängen, den gillar jag inte, och till slut efter lite fönande blev han torr igen. Och fluffig. Och stöddig. Ja som vanligt alltså. Hela tiden satt jag och tittade på, och myste lite grann. Och jag tänkte att "Nu Sigge får du vad du tål...."

Men döm om min förvåning när matte efter att ha badat och fluffat och fotat Sigge letar på mig och tar in mig i duschen oxå. Det här hade jag INTE räknat med.
Bullen bada? Nä tror väl inte det. Jasså jag ska det?
Jag fick väl till slut göra som matte ville och ta ett en dusch. För att visa hur det egentligen ska gå till för Sigge som är novis på dusch så sjöng jag en sång under schamponeringarna. Man ska ju sjunga i duschen. Min sång hade väldigt många verser, och höga toner. Sen blev det blåsmojäng för mig med. Men där fick det va nog, inget poserande framför kameran för min del. Nä jag hade fullt upp med att slicka bort den där sommarängsdoften från pälsen, jag vill lukta katt så det blev en hel del jobb att gå igenom pälsen och slicka "ren" den igen.
Nu luktar jag Bulle igen och Sigge luktar blommor :-/

Sigge - nyduschad och nyfluffad

Jag har fullt sjå att slicka pälsen "ren" från sommmarängsdoft
En katt ska lukta katt!!

4 kommentarer:

 1. Tänk att ni badar...*ryser*. Men stiliga blir ni båda två :-) Cool blogg du har, vi får tao ch bli bloggpolare också tycker jag :D Hälsa Sigge!
  Tassklappar från din fb-vän Frasse

  SvaraRadera
 2. Så fina ni blev efter spabehandlingen, men du har rätt en katt SKA LUKTA KATT! Inte undra på att du hade full sjå med att få bort doften från "sommarängen".
  Sigge är bäbis, du går lära honom att sjunga i duschen *fniss*

  =^.^=

  Nosbuffar

  SvaraRadera
 3. Lukta som en sommaräng *fniss*
  Jag luktar åtminstånde kattschampoo när jag duschat :)

  Snygga blev ni bägge två efter SPA-behandlingen i alla fall !!

  SvaraRadera
 4. Duscha *stora ögon* Aldrig i livet. Vi kan på sin höjd tänka oss att vara ute i regnet, om vi måste alltså, men aldrig att vi duschar.

  SvaraRadera