måndag 23 april 2012

Hur kan man??...

...bara stänga ytterdörren och inte bry sig om sin misse?

Som jag jamat om i tidigare inlägg så brukar matte ibland åka till Katthemmet här i närheten och gosa med katterna där. Hon brukar även ge dem mat och vatten och göra ren deras toaletter och sånt.
Katterna som bor på Katthemmet har ofta haft ett svårt liv då deras 2beningar lämnat dem, de har ingenstans att bo och får ingen mat. :-( De blir magra, tuffsiga, rädda och ledsna.

Så det är jamarns tur att Katthemmet finns för mina utsatta bröder och systrar som har lyckan att hitta dit. Om du inte har möjlighet att adoptera en katt så kan du i alla fall skänka en slant till Katthemmet där Du bor!

Ikväll har matte varit där igen och då passade hon på att ta lite bilder med blixtmojängen på några av missarna som var där.

Tittut!

Kurrkurr

Liten och mager men såå gosig

Dricker helst direkt ur kranen

Myskatt

Svart som natten

Så vacker!
Så efter att ha visat de här bilderna för er så jamar jag igen: Hur kan man??

4 kommentarer:

 1. Jam, hur kan man? Mina tvåbenta skulle gärna ha fler katter men är rädda att jag ska bli sjuk igen om jag oroas. Försökte visa att jag inte ens bryr mig, när vi hade en husgäst här, en katt matte tog hand om förut(men inte tålde), vet inte om de fattade.

  SvaraRadera
 2. Det är obegripligt för matte å husse med!
  Inte kan man bara sluta att älska sin pälskling! *morr*.

  =^.^=

  Nodbuff

  SvaraRadera
 3. Jag och min matte o husse undrar också = HUR KAN MAN ??!!
  I lördags så skickade jag in min matte till "vårt" lokala katthem med lite leksaker och gottis och lite prylar till deras loppis.

  SvaraRadera