onsdag 18 april 2012

Här är vi igen!

"Nämen matte!! Nu är det hög tid att jama i bloggen igen. Det var ju kattiljoner år sedan vi gjorde det!!"

...Så jamade jag till matte imorse.
Och äntligen fick jag ner min sekreterare vid datorn igen. Som ni förstår så är min sekretarere inte mycket att lita på, hon tar inte sin uppgift på allvar jamar jag. Jag fick verkligen jama i på skarpen för att få henne att sitta kvar vid datorn en stund. Hon påstår att hon har för mycket annat att göra. "Men hallå matte!! Vi små pälsklingar är viktiga oxå! Inte bara jobbet...! ...hrmpf!!"

Det var ju jamarns längesen jag kunde uppdatera bloggen och ni undrar förstås vad som hänt sen dess.
Alldeles till jul så fick jag ju en ny lillebror, Kurt, och han har ju verkligen kommit in i familjen nu. Jag gillar honom ganska mycket även om jag tycker bäst om att få vara ensam och få ta mina kattlurar när jag så behagar. Men Kurt är ganska snäll och lite lugnare än Sigge som ju fortfarande har både DAMP och ADHD och alla andra bokstäver oxå. Pust!

Både Sigge och Kurt har varit på flera utställningar. Kurt är ju än så länge bara bäbis men Sigge är ju stor nu och han samlar på nåt som heter certifikat, och har man fått ett visst antal såna så får man en titel. Hmmm märkliga saker 2beningar hittar på men så går det visst till i stora drag. Sigge ska bara ha ett certifikat till sen så kommer han att kallas Premier.... hmmm Premier Sigge..... låter ju jamarns märkvärdigt. Premier är motsvarande Champinjon, men eftersom Sigge inte har några kulor kvar så blir han då Premier istället (=kastrerad Campinjon...)

Jag vilar
Att vara på utställning slipper jag, och det är inget som tilltalar mig. Alldeles för mycket folk och för lite kattvila. Men jag har faktiskt varit med på nån när jag var liten bäbis så jag har nån rosett jag oxå.

Sigge på utställning
Tar det hela med ro

Utställningar kan vara jättestora med kattiljoner katter som deltar. Se bara på denna bild....

Kattutställningen i Örebro
mars -12

4 kommentarer:

 1. Åhh va härligt att höra från dig igen! Som vi har saknat dig!! Skönt att du står ut med småsyskonen också, det är inte lätt alla gånger.. Tro mig jag vet juh det med.. *stötta*

  Nosgos och Mjölkisar

  SvaraRadera
 2. VÄLKOMMNA tillbaka !!!
  Både jag och matte har minsann saknat dig !
  Jag behöver oxå bara ett cert till för att bli en sådan där Premier.
  Kanske ska Sigge till utställningen i Alingsås i maj ??
  Jag ska visst dit på söndagen om vi nu kommer med ??

  SvaraRadera