söndag 11 december 2011

Önskelista

Det börjar bli hög tid att skicka en önskelista till Tomten, julen närmar ju sig med stormsteg...

Så jamat och gjort, jag har tassat ner en önskelista efter att ha diskuterat med Sigge. Vi fick även till en "icke-önskelista" för att vara extra tydliga mot Tomten. Det här är något som jag rekommenderar er alla missar därute att tänka på inför julen. Det kan ju vara så att det inte bara är saker som finns på önskelistan som kommer att finnas i paketen, Tomten kan ju få för sig att improvisera och stoppa i andra saker som inte alls finns bland julönskningarna. Jam risken är nog överhängande att det kan bli så...
Och det kan ju vara okej.
Men...
....Tomten kan gå helt överstyr i sin julhandling och få för sig att vi vill ha klappar som vi inte alls hade tänkt oss och det vill vi å det bestämdaste undvika.
Det kan ju sluta i kattastrof...!

På våran önskelista:
Vi vill ha sånt man kan äta, lite delikatesser såsom räkor, paté, ett kycklinglår, lite skinka... nån stickis kanske, och lite dentisar för att hålla tänderna frsächa. Nomnom! Nån liten musling att jaga, och förstås lite kattmynta för de där extra mysiga stunderna.
Det är allt vi vill ha.

På våran Icke-önskelista:
Små pälsbeklädda tingestar med vassa klor som jamar.... Spott och fräs! Kom ihåg det Tomten!!God Jul
önskar Tomte-Bullen

5 kommentarer:

 1. Smart att skicka med en Icke Önskelista till tomten, bara för säkerhets skull...

  =^.^=

  Nosgos grabbar

  SvaraRadera
 2. Oj, en sån icke lista måste jag jama. Önskar mig tillbaka mitt hus. Och inte nån som tassar efter hela tiden, eller skuttar på mig när jag sover.
  Så nu vet du det, Tomten. Du sitter så fint där på bilden*burr*

  SvaraRadera
 3. Vilket bra tips om en ICKE-önskelista oxå , det måste jag oxå tassa ner en , för fy fabian om man skulle få en livs levande liten pälsboll *ryser*
  Räcker gott med min uppstoppade "bror" Balthazar !!

  SvaraRadera
 4. Mmmm... sicken god önskelista! Släng på lite laktosfri grädde på allt det där du rabblade upp och sen mojsa runt och äta upp! Yum yum! En ick-önskelista ska jag också göra...Smart!

  SvaraRadera
 5. Jamarsbra med en *icke önskelista* oxå
  Det ska vi oxå jama till tomten.

  Tass Tass

  SvaraRadera