tisdag 29 november 2011

Sjuka Huset har gjort Sigge galen....

Som jag jamade om i tidigare inlägg här på bloggen så blev Sigge av med kulorna igår.
Jamarns jättetidigt stoppade matte in honom i transportburen och for iväg till Sjuka Huset där hon lämnade in Sigge. Ni tror kanske att han blev ledsen för att lämnas där hos helt okända 2beningar men så var ICKE fallet. Han la sig visst i buren han blev tilldelad och SOV, direkt, helt obekymrad, inte ett endaste litet jam efter matte... Efter ett tag hade en stickfarbror kommit och tagit honom till operation, och VIPS så var kulorna ett minne blott.

Matte fick hämta honom på eftermiddagen och då hade 2beningen som jobbade där velat behålla Sigge för hon tyckte att Sigge var coolaste katten hon träffat eftersom han inte brydde sig om att han var hemifrån och inte ett dugg rädd. Matte tog dock Sigge med sig hem igen..... :-/

Sigge fick följa med matte en sväng till gnäggisarna på kvällen oxå innan han fick åka hem och inte ens där hade han jamat... Jag är inte så förtjust i gnäggisar, jag tycker de är stora och jätteläskiga.

När Sigge kom hem tyckte jag att han luktade jättekonstigt, efter en grundlig nosologisk undersökning var jag faktiskt tvungen att tvätta av honom så att han skulle lukta mer som vanligt igen. Han var lite märklig på kvällen, hans ögon gick som i kors och han verkade lite yr i toppluvan (matte tycker att hans öron sitter som en toppluva på huvudet...) Så det blev en ganska lugn kväll och jag började skönja ett fortsatt liv i lugn och ro.

Men ACK vad fel jag hade!
Imorse var duracellbatterierna tillbaka i Sigge, och nu med turbo. Galnare än nånsin för han tyckte väl att han behövde ta igen en hel dags bus som han förlorat under gårdagen. Herreminjamare! Att han kunde bli mer galen?!
Istället för att leka med muslingar och bära runt dessa ganska beskedliga leksaker tog han denna ni ser nedan, med en fot av trä, och släpade runt denna runt huset i FULL GALOPP, flera varv. Matte trodde hon fått in en hel hjord elefanter i huset. Dunk dunk dunk! Varv på varv på varv...

Till slut gick matte till sitt jobb för att vila upp sig från "förstörelsemaskinen Sigge". När hon kom hem igen fick hon se leksaken totalt massakrerad med smådelar över HELA rummet.....

- Jag är tveksam matte till att din teori om att Sigge skulle lugna sig efter att kulorna rykt, att den stämmer. Än så länge är det precis det motsatta, han är galnare än nånsin och jag överväger att emigrera! Kanske till KATTmandu.... -

Matte har samlat ihop delarna till leksaken Sigge sprang omkring med i munnen imorse
Sigge inspekterar vad han har "ställt till med"

Sigge fortsätter massakrera!
Han har förvandlats till en förstörelsemaskin!!
Hjäääälp!

9 kommentarer:

 1. Tillåt mig fnissa :)
  Vad då man blir lugnare om kulorna ryker ??
  Brukar det bara vara du Bullen som läser min blogg ?!
  Annars är jag väl ett levande bevis på att man bara blir tokigare efter det att kulorna är borta ;-)
  Men du Bullen vänta med att Emigrera är du snäll , för vem vet Sigge kanske är den undantagna regeln , eller vad det heter :)

  SvaraRadera
 2. Oj, oj, oj det låter illa med än ännu värre Sigge än tidigare. Man kan ju bara hoppas att han lugnar ner sig lite med tiden. Bit ihop Bullen och hoppas på det bästa.

  SvaraRadera
 3. Ojojoj så det kan bli....
  Men MISStrösta inte, om några veckor lär batterierna laddas ur något och turbon försvinna. Han är ju trots allt bara bäbis fortfarande. En liten slyngel i trotsåldern.
  Håll ut Bullen! Det BLIR bättre, vi lovar!

  =^.^=

  Tröstebuffar

  SvaraRadera
 4. Oj, oj men det gick bra hos vettisen då eller tog de bort något annat eftersom Sigge blev så vild.Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Hehehe. Det låter som om Sigge har en väldig massa energi och då brukar det vara katterna som befinner sig närmast, som råkar få saker i skallen. Du borde kanske följa med matte till jobbet nästa gång, för att vila upp dig alltså.

  SvaraRadera
 6. Oj oj, har en sån där vettvilling här på besök, så suckar med dig.Håll ut! När de blir lite äldre. Hoppas jag.

  SvaraRadera
 7. Min sekreterare sover än, suck, hon skrev inte som jag jamade. Skulle stå att de blir lugnare när de blir lite äldre.
  tass,tass

  SvaraRadera
 8. Mjau på dig Bullen!
  Vi tassade hit från Sörpingekatterna.
  Tassa gärna in till oss om du har tid och lust, mjau
  Det där som hände hos er, känner vi igen att man kan bli mer än vild ibland.

  Tass Tass

  SvaraRadera
 9. Oj, vilket energiknippe! Är ni säkra på att vettisen uppfattade instruktionerna rätt? De kanske sydde dit ett par extra kulor på Sigge? *fundelerar* Kurr och burr.

  SvaraRadera